Om oss

Ett tryggt och pålitligt val

Decoform är ett företag med lång erfarenhet, gedigna hantverkskunskaper och engagerade medarbetare, som gör sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med jobbet som vi utför. Vi erbjuder helhetslösningar för ditt kök, där vi är med dig från planering till färdigt resultat.

Att anlita oss ska vara enkelt. Därför erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök, med en kvalificerad medarbetare som sköter all kommunikation med dig och ser till att hela koordinationen av projektet flyter på som planerat. Vi ser till att alla hantverksgrupper som krävs för genomförandet finns tillgängliga så att du inte behöver fundera över detta.

Beställer du måttanpassade köksluckor, garderobsdörrar, bänkskivor eller handtag kan vi garantera hög kvalitet. Vi erbjuder också leverans inom 4 veckor, för god kunservice. Det går också mycket bra att ta hjälp av DecoForms monteringshjälp, som dessutom är ROT-avdragsberättigat. 

Vi tar oss an såväl små som stora projekt och säljer köksluckor till hela Sverige. Hembesök får du som bor i Storstockholm (inklusive Södertälje).

man monterar kök

Vi förverkligar ditt drömkök