Måttbeställda köksluckor

Köksluckor som är måttanpassade till ditt kök

Tjänster

ETT ALLSIDIGT BYGGFÖRETAG

När du väljer oss får du mer än bara måttanpassade köksluckor. Vi är ett byggföretag med allsidig kompetens som kan erbjuda allt från snickeri till VVS-tjänster. Nedan kan du läsa mer om några av de områden som vi kan hjälpa dig med.

Bygg & rivning

Du kan anlita oss för alla slags bygg- och rivningsprojekt. Har du till exempel ett hus där du önskar bygga till eller ändra på planlösningen så hjälper vi dig med samtliga steg. Alltid med en enda kontakt så att administrationen blir enkel och projektet löper på smidigt. Kontakta oss gärna för att få rådgivning kring bästa lösningen för just din bostad eller lokal.

VVS-installationer

Har du behov att att renovera, utöka eller utföra nya VVS-installationer? Vi hjälper dig! Vi ser till att du får säkra rörinstallationer som lever upp till gällande krav.

Elarbeten

Säker el är A och O oavsett om det handlar om en privatbostad eller en företagslokal. Vi kan hjälpa dig med allt från nyinstallation till byte och uppdatering av existerande elinstallationer så att de blir säkra och följer dagens regler.

Målning

Behöver du få något målat? Vi hjälper dig och ser till att allt blir snyggt och jämnt målat med rätt material och färger!

 

Vill du veta mer?