Tjänster

Köksluckor

Vår specialitet! DecoForm skapar individuellt anpassade dörrar för IKEA kök, och även för alla andra köksstommar, oavsett deras ålder eller tillverkare. Eftersom varje köksdörr tillverkas på beställning har du helt och hållet inflytande över deras utseende. Utöver mått kan du välja modell, färg och handtag. Möjligheterna att skapa ditt eget, unika kök blir nästan obegränsade.

Välj mellan Slät, Ram, Grepp, Dekor, Trä eller annat.

Garderobsdörrar

Är det dags att ge dina garderober en ansiktslyftning? Det kan förändra hela rummets intryck. Våra garderobsdörrar, skräddarsydda efter beställning, passar perfekt till alla typer av stommar. Det innebär också att du har nästan obegränsade möjligheter till att skapa en unik stil – välj bland ett brett utbud av dörrar, färger och handtag.

Bänkskivor

Vi tillhandahåller bänkskivor i material som kompositsten, granit, kalksten, marmor och terrazzo, samt diskbänkar i rostfritt stål. När du har gjort ditt val av bänkskiva, tar vi över resten av processen och hanterar ansvarfullt allt från uppmätning till den slutliga installationen.

Handtag

Även om handtaget kan verka som en småsak, har det rätta valet förmågan att ge köks- eller garderobsdörren den sista eleganta touchen. Vi erbjuder ett brett utbud av handtag så att du kan hitta något som passar din smak och dina behov. Större handtag som är lätt att greppa, eller kanske ett mindre och smidigare alternativ? Rostfritt stål, smitt järn eller koppar? Valet är ditt.

Montering

Våra köks- och garderobsdörrar är kompatibla med alla typer av stommar. För att uppnå de allra bästa resultaten rekommenderar vi starkt att du anlitar våra skickliga montörer för installationen. Det som kan vara utmanande för en person utan erfarenhet hanterar de snabbt och med precision. Utrustade med rätt verktyg, extra skruvar, tålamod och erfarenhet, ser de till att jobbet blir utfört på bästa sätt. Frågan är om det inte blir mest kostnadseffektivt på det här sättet?

Denna tjänst är för närvarande tillgänglig i Stor-Stockholm, inklusive Södertälje.

Vill du veta mer?